Amenajari naturale interioare

natural livingIn ultimii ani tehnologia a avansat si odata cu ea si tenditele de design interior asemenea. Din nefericire ne indreptam tot mai mult spre a folosi din ce in ce mai mult beton si asfalt. La foc continu se construiesc depozite, fabrici, hale. Toate acestea distrug mediul inconjurator si totodata il polueaza.
Dorinta oamenilor incepe sa se indrepte spre natura, spre a vedea cat mai mult verde si spre a simti mireasma naturii.

Pentru a aduce natura in propria casa si pentru a avea o gura de aer proaspat trebuie sa oferim o atentie speciala plantelor si celorlalte elemente naturale. Folosind florile si „accesoriile” naturale pot deveni un trend din ce in ce mai activ care ar putea fi prezentat chiar si in show-roomuri.

Accesoriile ce aduc culoare in casa

1. Florile. Ele sunt printre cele mai importante atunci cand cream in propria casa un cadru natural. Cu cat sunt mai multe cu atat avem mai mult oxigen. Intradevar, nu trebuie sa abuzam de ele pentru ca atunci ne va sufoca.
2. Creativitatea. E esential sa stim sa amenajam corect acest cadru natural, asadar avem nevoie si de un pic de imaginatie. Putem crea cu ajutorul crengutelor, a pietrelor, scoicilor sau nucilor, decoratiuni minunate care sa infrumuseteze camera.
3. Florile din vaza. Din nefericire acestea se scutura repede, insa, in perioada verii sunt binevenite pentru ca acestea ofera un aer curat si improspatat camerei.
4. Tatuajele si fototapetele naturale. Tatuajele sau stickerele de perete sunt minunate in camera, de la frunze, fluturasi pana la buburuze minunate. De altfel, fototapetele cu campuri de maci cu florile de ghiocel sunt si ele binevenite pentru a crea un cadru natural complet.
5. Acvariile. Chiar daca nu pare, acvariul reprezinta si el o piesa intr-un cadru natural. Apa si vietatile din acvariu sunt si ele importante asa ca daca aveti posibilitatea, puteti sa va cumparati si un acvariu.

De altfel, alte decoratiuni ce ar infrumuseta camera dvs ar fi: cosurile cu fructe, farfuriile si borcanele de lut, cosurile impletite cu vite de salcie. Toate acestea creaza un cadru primitor si foarte prietenos.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *