Amenajare casa in stil indian

Stilul indian este unul dintre cele mai frumoase stiluri de decorare.
Pe langa faptul ca in acest stil se foloseste mult material natural precum bumbac, culorile alese sunt deseori foarte puternice si reprezentative.

Arta indiana este una dintre cele mai complexe si frumoase stiluri. De-a lungul timpului, indienii s-au inchinat la diversi zei si temple, asa ca traditiile se trag si din acele vechi obiceiuri. Arta indiana este reprezentata indeosebi din sculpturi, ceramica unica, picturi, bibelouri sau statuiete budiste si hinduse.

Tesaturile si materialele sunt unice, materiale precm ikat sau songket. Culorile de cele mai multe ori sunt inspirate din mediul inconjurator, din natura si sunt imbinate asa incat sa creeze un aer spectaculos.

Culorile mobilierului trebuie alese si ele bine, predominand culori de bej, negru, sau abanos. De asemenea, mobilierul este de cele mai multe ori sculptat avand modele florale sau de animale.

Peretii nu sunt foarte incarcati, se folosesc culor deschise, galben, bej, care sa scoata in evidenta indeosebi mobilierul. Cuverturile sunt aurii si galbene, combinate cu tonuri de rosu si maro pentru a da un efect spectaculos.
amenajari in stil indian

amenajari in stil indian 2

living in stil asiatic
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *