Aer conditionat

E vara e cald afara, tot ce ne trebuie este un aparat de aer conditionat, insa inca nu stim ce mode sa ne luam sau cat costa.

Aerul conditionat poate fi de doua feluri, dublu split sau mono split. Intr-un cuvant pot avea atasate pe acelasi compresor doua unitati interioara sau doar una singura. De asemenea, mai pot fi fixe sau mobile. Chiar daca sunt mobile, unele dintre ele necesita atasarea unui burfud care sa elimine aerul cald in exterior. Problema aerului conditionat mobil ar fi ca scoate un zgomot mult mai mare decat unul fix. Zgomotul pe care il produce motorul acestuia poate fi mare in ciuda faptului ca producatorii se lauda cu un zgomot redus al produselor lor. Si iata ca problema cumpararii unui aparat de aer conditionat devine mult mai grea de rezolvat.

Montatul aerului conditionat se face de catre o persoana cunoscatoare sau de catre proprietar daca are cunostinte, astfel riscati sa stricati toata treaba si sa nu aveti parte de aer conditionat in zilele toride.

Pretul aerului conditionat: In general pretul difera intre 800 si 4000 de lei, in functie de preferinte, putere si consum.
Daca preferati sa cumparati un aer conditionat in valoare de 1000 de lei va va costa si montajul in jur de 300 de lei de catre un profesionst, chiar va poate veni un personal autorizat din cadrul magazinului de unde l-ati cumparat.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *