5 produse de curatare pentru baia ta

Mentinerea curateniei in baie este o sarcina foarte importanta, intrucat contribuie la bunastarea personala si pastrarea in conditii optime a sanatatii personale si a celorlalti membrii din familie. Baia este o zona care favorizeaza inmultirea germenilor si a bacteriilor, de aceea este important sa alegi produse curatare baie profesionale.

Prin produse de curatare profesionale, nu trebuie sa se inteleaga neaparat costuri ridicate, ci eficienta sporita. Sunt considerate profesionale solutiile care indeparteaza murdaria si urmele de calcar, cele care lasa in urma miros proaspat si au efect de durata. Detergentii de calitate folositi pentru baie trebuie sa fie in acelasi timp blanzi cu obiectele sanitare cu suprafetele. Iata o serie de produse curatare baie care trebuie introduse in rutina zilnica pentru a beneficia de o atmosfera placuta si sanatoasa in aceasta incapere.

Produse curatare baie pentru suprafete

Suprafetele din baie sunt supuse la aburi si umezeala in exces, de aceea riscul de a se forma mucegai este ridicat. Pentru a avea o baie perfect curata, fara urme pe faianta si gresie, trebuie sa te orientezi catre un detergent special creat in acest scop. Solventii concentrati cu amoniac sunt si eficienti si prietenosi cu suprafetele, si de aceea nu trebuie sa lipseasca din trusa de curatare a baii. Acesti detergenti cu efecte de lunga durata sunt prietenosi cu organismul uman si nu produc alergii cutanate sau respiratorii, insa tot trebuie sa ii utilizezi cu precautie.

Pentru a beneficia de o faianta cu aspect impecabil, alege produse curatare baie degresante cu efect de lunga durata.

Produse de curatare a obiectelor sanitare

Ca si faianta, si gresia si obiectele sanitare sunt supuse la umiditate excesiva ce contribuie la dezvoltarea mucegaiului. Apa dura favorizeaza aparitia depunerilor de calcar pe baterii, chiuvete, cazi, fapt pentru care trebuie sa le acorzi un plus de atentie. Un detergent obisnuit, poate curata in aparenta urmele de murdarie chiar si cu efort suplimentar.

Alegerea unor produse de curatare baie pentru obiecte sanitare poate fi o adevarata provocare. Iti doresti ca acestea sa fie eficiente si sa igienizeze corect,  sa nu afecteze suprafetele si sa fie prietinoase cu organismul. Solutiile anticalcar, combinate cu solutiile pe baza de otet sunt perfecte pentru indepartarea murdariei de pe obiectele sanitare. Acestea au actiune indelungata si curata fara efort calcarul si sporii de mucegai. Suprafetele raman stralucitoare, placute la atingere si sigure de folosit.

Detergenti  toaleta – pentru igienizare impecabila

Dintre produsele de curatare a baii nu trebuie sa lipseasca detergentii pentru toalete. Deoarece aici se dezvolta un numar impresionant de bacterii este important sa realizezi curatare minutioasa, astfel impiedici raspandirea bolilor. Gelurile de curatare, solutiile cu otet, produsele cu clor sunt detergentii de toaleta eficienti care te ajuta sa mentii in stare perfecta vasul de toalete. In cazul vasului de toaleta primul semn de curatenie este oferit de miros.

Odorizanti toaleta solutii pentru confort personal

In multe situatii chiar si cele mai riguroase masuri de curatenie nu sunt suficiente pentru a beneficia de confort sporit. Poti alege sa faci combinatii de detergenti toaleta cu odorizanti toalete, astfel se asociaza ingredientele active, care inlatura germenii cu cele parfumate care se elibereaza treptat.

Cum bine stii, mirosurile din baie sunt esentiale pentru sporirea confortului personal. Aromele are atrag te fac sa te poti efectua activitati fiziologice si de ingrijire in cele mai bune conditii.

Produse de curatare si intretinere a rosturilor

Din categoria produse curatare baie care nu trebuie sa iti lipseasca fac parte si solutiile de curatare a rosturilor. Dupa cum stim, in timp rosturile din baie isi modifica culoarea, se innegresc si capata aspect neplacut. In plus, datorita conditiilor de umiditate ridicata, intre rosturi se pot dezvolta o serie germeni si mucegaiuri nocive pentru sanatate. In aceste conditii produsele de curatare a baii special concepute pentru rosturi sunt necesare.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *