5 dormitoare confortabile

Va prezentam un numar de 5 dormitoare functionale si confortabile care sunt create special pentru a crea confort atat proprietarului cat si oaspetilor. Este important intotdeauna sa oferim si oaspetilor un confort bun, asa ca, stilul acesta de amenajare este binevenit.

1. Dormitorul in stil maritim

dormitor spatios
Pentru a oferi vizitatorilor ocazia de a se crede in vacanta puteti transforma dormitorul intr-un refugiu ce seamana ca un apartament de pe langa tarmul marii. Tot ce trebuie sa faci pentru a da un aer maritim este sa te folosesti de lumini puternice si albe, de stilul aerisit si deschis si de asemenea, de paturile albe, clare si cu accente de nimis.
Puteti folosi culori precum verde, albastru azuriu si chiar mov pentru a crea decorurile. Nu trebuie sa folositi decoruri prea sofisticate si spatioase, ci mai degraba sa puneti accent pe stilul minimalist care sa emita confort si mult spatiu.

2. Dormitor luxos

dormitor lux
Pentru a avea un dormitor care sa arate luxul nu avem nevoie decat de un amanunt: o mansarda. Acest lucru ofera un sprijin psihic vizitatorului in a crede ca luxul e chiar prezent in acest dormitor. de asemenea, un spatiu mare dar care sa aiba si decoruri naturale si locuri de lectura este perfect.

3. Dormitor cu doua paturi

dormitor cu doua paturi
O camera dubla este minunata pentru acei oaspeti care doresc sa doarma in paturi separata. De asemenea, un astfel de dormitor ofera si un spatiu suficient de mare si o zona separata care oferta relaxare.

4. Un dormitor pasnic

dormitor in stil clasic
Asigurati-va ca oaspetii se vor simti ca acasa. Pentru a-i face pe oaspeti sa para la ei acasa sau in locurile unde au copilarit puteti alege un stil retro bazat pe tesaturi de diferite modele, texturi si nuante de gri, bej si galben. Dormitoarele de la tara ale bunicii mereu erau atractive si minunate, chiar daca pareau primitive. Un astfel de dormitor este un adevarat loc de relaxare.

5. Dormitor spatios pentru meditatie

dormitor minimalist
Desi multi oaspeti prefera un dormitor confortabil, altii prefara ceva ce arata contemoran, curat si obiectiv ca intr-o camera de hotel. Puteti alege crearea unui dormitr cu decor minimalist ce ofera vizitatorilor un spatiu imens. Amplasand o canapea extensibila ce ziua se strange si un mobilier usor ce permite vizitatorilor sa mute piesele veti crea un dormitor perfect spatios si relaxant.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *