10 idei de redecorare a unei bucatarii mici

Bucatarile mici implica mereu acea problema a spatiului, atunci cand vine vorba de amenajare. Folosind 10 idei de redecorare a unei bucatarii mici, poti face lucrul mai simplu intr-o bucatarie mica, amenajata intr-un mod corect si functional.

Pana la urma este vorba si de felul in care dorim sa arate bucataria noastra. Designul interior trebuie sa exprime ceea ce suntem sau ceea ce vream sa obtinem defapt. De la forma bucatarie si pana la cel mai mic detaliu, accesorii si decoratiuni, toate isi pun amprenta la final pe decorul bucatariei noastre.
Prin urmare, am sa va prezint cateva idei simple si comune de redecorare a bucatariei mici:

Bucatarii mici – Galerie foto

bucatari mici modele amenajare

10 idei de redecorare a unei bucatarii mici

1. Cel mai bun mod de a redecora bucataria este varuirea acesteia. Acest lucru poate fi cel mai putin costisitor si la indemana. Astfel ascundem petele vechi si facem ca bucataria sa arate ca noua si plina de viata.
2. A doua propunere este o bucatarie in forma de U varuita integral in alb, cu dulapuri cu usi din sticla, completata de un usor strop de modern – frigiderul cu reflexe metalice. Un detaliu important de decor este jaluzeaua aleasa pentru geam care ofera un iz usor rustic incaperii.
3. Ati observat cum arata bucataria dumneavoastra dupa ce instalati o noua piesa de mobilier sau inlocuiti un dulap vechi cu unul nou?
4. Puneti gresie pe pardoseala si veti da un nou “look” bucatariei dumneavoastra. Gresia este cel mai bun mod de a decora bucataria.
5. Daca ati decis sa nu varuiti peretii, puteti utiliza tapet pentru bucatarie. Puteti opta pentru diferite imprimeuri si culori, in ton cu mobilierul de care dispuneti.
6. Cumparati ustensile noi de bucatarie. Sunt ieftine si in al doilea rand sunt o idee buna de redecorare.
7. Daca bucataria are geamuri din sticla, ati putea sa le inlocuiti cu noi sticle, sau puteti sa va cumparati perdele noi si moderne care ar oferi o nota de eleganta.
8. Pentru a crea iluzia de spatiu o oglinda ar fi ideala, insa locul sau nu este in bucatarie, dar poti apela la alte trucuri asemanatoare oglinzii. Mobilierul cu finisaj lucios reprezinta unul dintre surogati, de asemenea, accesoriile cu finisaj metalic vor contribui la dispersarea luminii si implicit la conturarea unui spatiu aerisit.
9. Cu toate ca poti fii tentat sa apelezi la culori neutre, dar deschise pentru ca ai de-a face cu un spatiu mic, noi iti propunem sa iesi din tipare. Culorile indraznete iti pot anima bucataria fara sa limiteze spatiul din punct de vedere vizual. Important este sa nu abuzezi. Foloseste accente de culoare pe un singur perete si nu vei regreta.
10. Ce facem cand avem o bucatarie ingusta? Iata o idee de amenajare care integreaza chiuveta intr-un blat din lemn si economiseste spatiu. Aveti grija la adancimea corpurilor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *