Un tapet deosebit pentru un decor inedit

Daca tot exista atatea optiuni de design in intreaga lume, de ce ne-am mai obosi sa ne punem tapeti pe perete? Ei bine, pe langa frumusetea evidenta pe care un tapet o poate aduce casei tale, acesta este de 3 ori mai durabil si mai usor de curatat decat o zugraveala sofisticata. Prin simpla instalare a unui tapet pe perete vei reusi sa transformi intreaga incapere intr-una eleganta, de epoca.

modele-de-tapet-10

Chiar daca tapetul este o forma de design care apartine trecutului, trebuie sa recunoastem ca in ultimul timp este tot mai prezent in casele oamenilor si tinde sa redevina o moda. Acest lucru este favorizat si de catre tehnologia moderna care a permis crearea si imprimarea unor noi variante de tapet, mult mai sofisticate si mai practice decat cele care au existat in trecut. Designul artistic si paleta de culori moderna a tapetelor vor reusi sa aduca un plus de valoare si de personalitate casei tale .

modele-de-tapet-9

Daca optezi pentru un tapet de perete modern, vei putea beneficia de forme complexe si de culori diverse care iti vor face casa un loc mai placut pentru tine si mai atractiv pentru apropiatii tai. De asemenea, este important de stiut faptul ca repetitivitatea formelor de pe un tapet au calitatea de a ajuta la dezvoltarea imaginatiei copiiilor.

modele-de-tapet-8

Din multitudinea ideilor de tapet, trebuie sa alegi insa unul care sa se potriveasca in primul rand cu interiorul casei tale. Orienteaza-te dupa culoarea pe care o are mobila si opteaza pentru o culoare complementara acesteia. O mare atentie trebuie acordata si formelor prezente pe tapet deoarece acestea vor crea atmosfera din interior si vor da tonul energiei pe care o vor emana peretii.

modele-de-tapet-7

Pentru a te inspira si pentru a-ti usura alegerea, iti prezentam aceasta galerie foto cu cele mai interesante idei de tapet pentru casa ta!

Care din ele iti trage cu ochiul?
1 COMMENT
  • adriana popescu
    Răspunde

    Foarte frumoase modele. Chiar dau o nota aparte incaperilor. Cel mai mult imi place primul model si vreau sa il folosesc in noul meu apartament din Cosmopolis, abia ce m-am mutat aici. Stiti cumva unde gasesc acel model?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *