Tatuaje de perete, fototapete sau picturi?

Intotdeauna oamenii si-au dorit sa aiba un plus de originalitate, fie ca a fost vorba de amenajarea casei, fie ca a fost vorba de orice altceva. Dorinta de a amenaja in stil original a fost mereu o necesitate ce a fost mereu hrainta, astfl, intrebarea urmatoare este: Ne ajuta fototapetele, tatuajele de perete sau picturile sa avem un interior original? Cu siguranta da, dar inca nu stim ce sa alegem.

Tatuajele de perete, asa numite si stickere de perete
Sunt cel mai des facute din hartie sau cauciuc. Au diferite forme si modele, de la personajele de desene animate pana la mici buburuze sau frunze si flori. Sunt la mare cautare indosebi pentru camerele copiilor. Buburuzele si pasarile nu trebuie sa lipseasca din camera noului nascut sau din camera copilului pana in 12 ani.
Pot fi folosite atat pe perete cat si pe mobilier, podea sau alte obiecte. Pretul lor nu este mare si este echivalent cu dimensiunea acestora.
tatuaj perete

Fototapetele
Sunt printre cele mai cautate la ora actuala dintre cele mentionate. Fototapetele sunt facute in general din material cauciucat sau din hartie. Se aplica cu un adeziv special si este format din mai multe coli. Fototapetul difera ca si pret in functie de materialul din care este format si in functie de cat este de rezistent si de calitate.
Fototapetele au in general imagini precum: peisaje naturale, mari si oceane; munti; personaje din desenele animate; personaje stravechi; flori; animale; etc.
Pot fi folosite atat in living cat si in dormitor. Sunt indragite atat de copii cat si de adulti. Mai jos aveti cateva modele de tapete.
Fototapete

Picturile de perete
Cele mai consacrate metode de decorare a peretilor, insa, de mult timp uitata. Din nefericire nu se mai practica pictarea peretilor cand pe piata actuala exista zeci de alternative, precum si cele mentionate mai sus: fototapete si stickere. Totusi, picturile pe baza de uleiuri raman cele mai iubite de catre copii. Cei mai priceputi dintre pictori va pot crea pe perete orice doriti, de la mici animalute pana la personajele favorite din desenele animate.
Pretul unei picturi de perete difera in functie de dimensiune si complexitate. Cel mai des pretul porneste de la 400 lei si ajunge pana la 2000 de lei daca desenul este de o complexitate ridicata.
picturi pe perete
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *