Tapet cu alba ca zapada, tapete pentru copii-

Copiii sunt fascinati de lucrurile ce le pot avea in camera, astfel un tapet poate schimba radical modul de gandire al copilului. Un tapet cu un personaj favorit ii va da intotdeauna imaginatie in plus. Camera copilului trebuie sa fie intotdeauna vesela asa ca trebuie sa o infrumusetam si prin tapete frumoase cu personaje din desene animate:

Tapet cu Alba ca Zapada: Cu siguranta acesta este cel mai cautat tapet prin magazine, din nefericire nu exista unul care ar putea satisface clientul, poate ca exista cateva stickere simple cu cativa pitici, sau poate separat, dar o imagine completa nu exista.
tapet cu alba ca zapada copii
Alba ca zapada
tapet cu alba ca zapada
Tapetele nu sunt singura alternativa pentru a face frumos in camera copiilor, puteti chiar dvs. picta unele imagini frumoase, spre exemplu, pe tavan puteti picta nori, mai intai acoperiti mobila sau o scoateti, vopsiti tavanul albastru si lasati sa se usuce bine, cu un burete, il presati in vopsea si apoi pe tavan, dupa care faceti un nor dupa cu doriti dvs.

Puteti apela la un pictor care sa va faca scene din Alba ca Zapada pe perete sau alte personaje din desenele animate pe perete. Pretul unei picturi difera intre 400 si 2000 de lei, asta in functie de dimensiuni si complexitate.

Vezi si alte articole de pe Homedecomag.ro

Tags: ,

Fara comentarii inca.

Leave a Reply