Tapet Alba-ca-Zapada, tapete pentru copii-

Copiii sunt fascinati de obiecte, de culori si desene, astfel un tapet poate schimba radical modul de gandire al copilului. Un tapet cu un personaj favorit ii stimula imaginatia si creativitatea. Camera copilului trebuie sa fie intotdeauna vesela, asadar, felul in care arata peretii este foarte important. Camera copilului poate fi decorata cu tapet cu  personaje din desene animate sau personaje de poveste.

Tapet Alba-ca-Zapada: Cu siguranta acesta este cel mai cautat model de tapet, intrucat povestea “Alba-ca-Zapada” este foarte indragita atat de fetite, cat si de baieti.
tapet cu alba ca zapada copii

Tapetele nu sunt singura alternativa pentru a personaliza camera copiilor. Impreuna cu acestia puteti picta unele imagini frumoase precum norisori, flori, fluturasi, masinute, ursuleti si multe alte imagini pe care cei mici le vor indragi.

tapet cu alba ca zapada
Daca pictura nu este un punct forte pentru dumneavoastra, puteti apela la un pictor pentru infrumusetarea incaperii. Pretul unei picturi poate varia in functie de complexitatea acesteia si poate fi cuprins intre 400 de lei si 2000 de lei.

 

Vezi si alte articole de pe Homedecomag.ro

Tags: ,

Fara comentarii inca.

Leave a Reply