Stilul asiatic in casele noastre

Stilul asiatic este unul dintre cele mai aperciate stiluri in materie de design interior si exterior. Se stie ca japonezii sunt printre cei mai buni decoratori atunci cand vine vorba de amenajarea gradinii. Stilul lor atat de divers si bazat pe elemente naturale face ca totul sa fie perfect.

De cate ori nu ati vazut o gradina japoneza si ati spus WOW? De multe ori intradevar, insa, trebuie sa stiti ca japonezii pun har in ceea ce fac, si, de cele mai multe ori, apreciaza natura peste masura, pentru ca, in zona lor, datorita fostelor bombe trimis de America in al II-lea razboi mondial, plantele se dezvolta foarte greu.

Baie in stil asiatic

baie in stil asiatic
Aceasta baie este mai mult decat perfecta, fiind foarte feminina in primul rand. Lucrurile cele mai intalnite in acest stil sunt obiectele artizanale, de la lumanari pana la bibelouri si obiecte abstracte.

Bucatarie in stil asiatic

bucatarie in stil asiatic
O bucatarie asiatica, cu influente europene intracevar. Observati pe alocuri vaze cu suvite de copaci (crengute), sau culorile calde? Acestea definesc perfect stilul asiatic.

Dormitorul in stil asiatic

dormitor in stil asiatic
Dormitorul asiatic este minimalist. Cu un pat simplu, de doua persoane, si cam atat in materie de mobilier. Deasupra patului trebuie sa fie mereu ceva reprezentativ, de la un tablou la un fototapet sau la o imagine cu natura. In stanga si dreapta patului trebuie sa se regaseasca mereu cate  o planta.

dormitor in stil asiatic 2
Un alt dormitor puteti observa mai sus, in culori naturale, cu flori, cu acvariu si cu dulapuri specifice japoneze (cu panza).

Gradina in stil asiatic

gradina in stil asiatic
Gradina asiatica este bogata in plante. Se pune accent pe Feng Shui, lucru ce ii face sa iubeasca apa si vietuitoarele.

Terasa in stil asiatic

tarasa in stil asiatic

O terasa mai mult decat luxoasa si minunata. Acest design cu decor minimalist, cu combinatii de culori minunate arata perfect stilul asiatic. Observati culorile de pe pernele de la canapele: alb, verzi si rosii. Acum uitati-va mai sus la al II-lea dormitor in stil asiatic. Veti observa asemanarile cu siguranta!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *