Cei mai importanti pasi in renovarea baii

amenajare baieAtunci cand va hotarati sa renovati baia, sau sa o amenajati frumos aveti nevoie de inspiratie si idei noi de amenajare. Va vom prezenta idei de amenajare a baii, imagini cu bai si exemple.
Baia reprezinta o incapere care e apreciata si amenajata frumos din timpul anilor 1600. Francezii obisnuiau sa modifice baile asa incat sa creeze spatii minunate si primitoare.

Principalele noastre atributii cand renovam o baie sau o amenajam trebuie sa inceapa cu: reconditionarea instalatiei sanitare, de la cada pana la furtune si canalizare. Dupa ce au fost montate instalatiile sanitare, cada, toaleta, chiuveta, dar a fost facuta si instalatia de apa si scurgere, o sa ne preocupe amenajare gresiei si a faiantei, asa cum e la moda.

faianta si gresie alb - negruGresia si faianta trebuie sa fie in legatura si culorile lor trebuie sa fie atractive. Asa ca o sa va dam cateva idei de asorteuri de gresie si faianta.
Se poarta toate culorile in baie, in afara de culorile prea deschise suparatoare gen: violet puternic, galben deschis, sau rosu incins.
Un model nou de baie, ar fi cea in culori alb-negru, cea pe care o aveti in stanga si o puteti mari facand click. Este o minunatie, asfel de bai sunt la moda si tot mai multi romani aleg sa isi faca o baie in aceste culori.
Pe langa alb – negru se mai poarta combinatiile de culori: verde – alb, albastru – alb, roz – alb, alb – albastru ocean, alb – gri, etc.

Dusul si cada. In perioada recenta oamenii obisnuiesc sa cumpere tot mai multe dusuri, spatiul este o problema in cotidianul actual asa ca romanul de rand alege dusul, insa, cei chestionati intr-un magazin de astfel de accesorii si produse au raspuns ca adevarata relaxare este intr-o cada de dimensiuni normale. Vechile cazi din fonta nu se mai produc, astazi sunt din tabla sau din alte metale, insa nu asta reprezinta o problema. Sunt modele de cazi minunate, jacuzziul fiind si el o alternativa.
Cateva modele de cazi si de dusuri:

Mobilier de baie: pe vremea anilor 2000 nu prea se folosea mobilier in baie, poate oarecare dulapior in care se regaseau cateva medicamente sau accesoriile de baie. Astazi se folosesc nenumarate dulapioare si verande.
Iata cateva modele de mobilier de baie:Vezi si alte articole despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *