Obiecte de decor si mobilier 3D

Evolutia tehnologiei ne ofera astazi o varietate de forme, culori si texturi atunci cand ne referim la obiecte de decor si mobilier 3D, potrivite atat pentru birouri sau cladirile institutiilor, cat si pentru resedinte private.

Formele si texturile structurale creeaza o iluzie optica si invita privitorul sa isi foloseasca imaginatia. Sculptorul Mathew Chambers, creeaza sculpturi ceramice deosebite, pentru care testeaza tehnica formelor in schimbare.

amazing-ceramic-sculptures-by-mathew-chambers-3

Mathew Chambers a dezvoltat de-a lungul anilor o tehnica de sculptura neobisnuita, denumita sugestiv “Inside Out”. Aceasta tehnica induce ochiului iluzia ca structura este stratificata multiplu si se strange spre interior.

amazing-ceramic-sculptures-by-mathew-chambers2

Cine spune ca obiectele de decor nu pot fi si utile? O masa realizata in model 3D, poate fi atat un accesoriu inedit pentru livingul tau, cat si un obiect de mobilier foarte util si original. Textura acesteia imita o plasa 3D, cu suprafata plana si frumos arcuita in restul compozitiei.

3D-printed-tables-by-Janne-Kyttanen

Lemnul a fost dintotdeauna un material potrivit pentru sculptura, fiind usor de manipulat, usor de modelat cu ajutorul unui instrument ascutit si rezistand in timp. Atat cu ajutorul mijloacelor tehnologice moderne ale zilelor noastre, cat si prin metodele clasice, manuale, lemnul este prelucrat in diverse forme, din ce in ce mai indraznete. Astfel, lemnul ramane in topul preferintelor, atat pentru designeri celebri, cat si pentru consumatori obisnuiti, atunci cand vine vorba de obiecte de mobilier sau chiar decoratiuni.

check-bookshelf-by-jongho-park-1

Raftul „verificat”, creatia lui Jongho Park, nu doar ca este foarte practic, ci este un decor modern si indraznet pentru perete! Acest model de raft este potrivit, in special, pentru locuintele de dimensiuni reduse, pentru apartamente sau studiouri. De asemenea, acest raft este potrivit si pentru birou, pentru persoanele care lucreaza de acasa sau pentru orice persoana nonconformista care isi doreste sa isi depoziteze cartile intr-un mod original.

check-bookshelf-by-jongho-park

Combinatia dintre raftul propriu-zis, realizat din lemn si casuta neagra, realizata din metal, ii ofera ansamblului format un design modern, potrivit atat pentru living, cat si pentru biroul de acasa sau pentru camera adolescentului.

 Vezi si alte articole despre:


1 COMMENT
  • Alexandra Ivan
    Răspunde

    Genul de obiecte cu care sa iti dai gata musafirii. :)) O sa caut sa cumpar, daca nu o sa incerc sa imi fac la comanda, o imitatie, ceva, trebuie sa iasa. Casuta mea merita toata grija si atentia si cele mai dragute obiecte pentru amenajare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *