Modele inedite de design dormitor (poze)

Dormitorul este locul in care orice persoana isi doreste sa petreaca un timp cat mai de calitate. Plecand de la zicala „dupa cum iti asterni, asa dormi”, consideram ca un design de dormitor care sa ti se potriveasca este absolut necesar. Inainte sa-ti prezentam cateva modele de design pentru dormitoare, dorim totusi sa-ti expunem pe larg principalele caracteristici pe care trebuie sa le indeplineasca locul in care iti petreci cea mai mare parte a noptii.

Design pentru dormitor ieftin vs. designer

Pentru ca amenajarile interioare dau batai de cap tutoror persoanelor, este foarte important sa lamurim un aspect esential: bugetul. Practic, primul lucru la care trebuie sa te gandesti cand iti faci planul de amenajare se refera la cat esti dispus sa investesti in propriul tau confort. Retine insa ca sumele nu trebuie sa fie neaparat mari pentru a-ti asigura confortul necesar.

Daca persoanele instarite isi permit sa apeleze la un designer pentru a-si amenaja casa, oamenii care nu au aceasta posibilitate sunt nevoite sa apeleze la propria lor creativitate. Tinem sa mentionam ca acest lucru este chiar indicat in unele cazuri deoarece nimeni nu poate sa stie mai bine decat tine ce iti doresti cu adevarat.

De asemenea, mai trebuie sa tii cont de faptul ca un designer nu este intotdeauna extrem de costisitor. Daca nu esti foarte sigur pe preferintele tale, poti oricand sa cauti un designer cu preturi mai mici, astfel incat sa te incadrezi in buget.

Sfaturi pentru un design perfect

Daca iti doresti o casa in care sa te simti bine, trebuie sa o amenajezi astfel incat sa-ti placa si peste 5 ani. Tocmai de aceea, in momentul in care te hotarasti asupra elementelor pe care le vei cumpara, incearca sa obtii cateva pareri din partea apropiatilor. De multe ori ne pripim sa luam anumite decizii bazate strict pe instict si care se dovedesc mai tarziu a fi total neinspirate.

Un alt aspect important se refera la locul de unde alegi sa cumperi. Incearca sa te orientezi catre magazine de incredere cu experienta si care dau dovada de profesionalism. Nu alege pe baza unor referinte pe care le-ai primit de la diversi cunoscuti deoarece riscul sa fii dezamagit este mai mare.

In incheiere, iti propunem cateva modele de design pentru dormitor care te vor ajuta sa te decizi. Mentionam totusi faptul ca majoritatea cele mai multe dintre acestea sunt peste posibilitatile unei persoane obisnuite, dar rolul lor informativ este de necontestat. Priviti, admirati si inspirati-va! Numai asa veti reusi sa va decideti asupra celei mai bune variante.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *