Modele de biblioteci moderne pentru living

Biblioteca este esentiala in orice casa, ea poate fi tinuta si pe post de piesa de decor, si exista multe modele de biblioteci moderne pentru living care iti pot incanta privirea. Livingul este camera ideala pentru amplasarea unei biblioteci moderne, aici ne relaxam la o cafea si citim o carte.

Biblioteca este practic punctul cheie intr-un living modern, destinat confortului si relaxarii noastre din timpul zilei. Biblioteca poate ocua tot peretele lateral din camera sau va puteti construi modele de biblioteci micute in forme mai neobisnuite pe care le puteti aseza oriunde prin casa.

De asemenea biblioteca poate indeplini si mai multe functii de depozitare, spre exemplu puteti aseza televizorul plus alte mici accesorii de camera, o vaza cu flori, lumanari parfumate, tablouri, etc.
Culorile sunt in general neutre si inchise, cel mai bine se potriveste o biblioteca neagra, bej, alba, crem sau gri in orice tip de living.
biblioteca-living-moderna
Acest model de biblioteca moderna pentru living pare sa fie un concept nou 2013, design-ul sau surprinzator va scoate din anonimat sufrageria prin mixul sau de culori.

biblioteca mare moderna living
Un living destinat in totalitate pentru lectura avand in vedere biblioteca masiva din spatele fotoliilor.

modele biblioteci moderne
Un living extrem de generos ca acesta merita o asemenea biblioteca moderna care se intinde pe suorafata a doi pereti, dintre care unul fals relizat din rafturile bibliotecii. De remarcat si semineul electric din mijlocul peretelui fals din biblioteca.

model biblioteca unicat
Este o biblioteca mai neobisnuita din cauza pozitiei rafturilor, in forma de romb, realizata din lemn masiv si construita manual pe intreaga suprafata a peretelui.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *