Mobilier inedit din paleti

In orice domeniu, in permanenta, apar idei si modele noi cat mai provocatoare dar si economice. Este si cazul amenajarilor interioare unde trendul se schimba in functie de inventiile inedite ale oamenilor  dornici de a obtine decoratiuni interioare cat mai speciale la un pret cat mai redus. Astfel, atentia tuturor a fost captivata de tot mai multe case ce aleg paletii pentru a crea mobilier. Aceasta este o idee care nu va secatui bugetul si in plus, este o metoda ecologica de a imbina utilul cu placutul.

Alegand paleti pentru a va alcatui mobilierul casei cu siguranta creativitatea va fi pusala incercare, dar in final cu siguranta veti obtine exact modelul dorit  atat ca forma cat si ca decor, paleii fiind foarte usor de vopsit, decorat sau pictat.

Din paleti puteti alcatui cadrul patului din dormitor, prinsi unul de altul, pe un rand sau doua veti obtine un cadru pentru pat comod, ieftin si exact in culorille dorite. In plus sub paleti puteti pune lumini colorate iar efectul va fi cu totul special.

Daca aveti nevoie de o canapea in sufragerie, simpla sau de colt, nu aveti nevoie sa cumparati decat cativa paleti, o saltea de pat sau doua pentru copii sau pentru o persoana si cateva pernute decorative.

 

Masa din sugragerie deasemenea poate fi alcatuita din paleti colorati si pictati in ton cu restul camerei carora li se pot monta roti pentru a putea fi mutata cu usurinta in orice loc este nevoie.

Si pentru balcon sau curte, paletii sunt o varianta la indemana. Prinsi unul de altul sub orice forma va doriti si cu cateva permute comode deasupra si deja ati obtibnut cu un minim de buget mobilier de gradina comod si relaxant.

 

Dupa cum vedeti, modelele obtinute sunt departe de mobilierul clasic, ceea ce poate fi un plus daca nu sunteti o persoana conservatoare si va plac lucrurile noi. Desi nu au legatura cu mobilierul obisnuit sunt la fel de utile si comode iar daca va ganditi si la investitia facuta, cu sguranta iesiti in castig: cu o casa cu un design special si ceva banuti ramasi pentru alte mici placeri.Vezi si alte articole despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *