Mobila de tineret de ultimul racnet – Idei, Poze, Sfaturi

Stim ca tinerii sunt foarte pretentiosi atunci cand e momentul sa-si aleaga o mobila noua pentru camera lor. Tocmai de aceea, este bine ca parintii sa le ofere cat mai multe optiuni din care acestia sa-si poata alege modelul preferat. Bineinteles, asta in cazul in care vorbim despre adolescenti, nu despre tineri care deja au terminat liceul si fac primii pasi importanti in viata. Totusi, este important de stiut ca mobila pentru tineret, mai ales in cazul baietilor, este cam aceeasi, fie ca ne referim la adolescenti, fie ca ne referim la tinerii putin mai mari.

Care e cea mai populara mobila de tineret?

Din punctul nostru de vedere, aceasta este una dintre intrebarile cele mai inutile pe care ni le-am putea pune atunci cand cautam un astfel de mobilier. Trebuie sa intelegem ca popularitatea este ceva extrem de trecator deoarece se integreaza perfect in notiunea de moda. Tinerii sunt foarte diferiti, cu atat mai mult adolescentii, avand in vedere faptul ca acestia din urma abia in acest stadiu al vietii isi formeaza o personalitate. Asta inseamna ca nu au foarte mult habar de ce le place si ce nu pana nu experimenteaza un anumit lucru. Este important insa ca alegerea sa fie facuta mai degraba din punct de vedere pragmatic, pe considerente cat se poate de concrete: marimea camerei, luminozitatea, umiditatea, zugraveala, etc.

Renovam inainte sau dupa ce schimbam mobila?

La aceasta intrebare, nu putem spune decat ca tine de fiecare cum isi organizeaza casa si cum isi prioritizeaza activitatile domestice. Totusi, in cele mai multe cazuri este mai bine sa schimbi mobila abia dupa ce renovezi, mai ales daca detii un apartament care nu-ti permite sa depozitezi intr-o un loc separat obiecte cu volume mari. In acest caz, e de preferat sa stii dinainte cum vei putea combina culoarea camerei cu cea a mobilei, sau viceversa.

Mobilier clasic sau mobilier modern?

Pentru ca tot am vorbit intr-un articol recent despre dormitoarele moderne, credem ca putem sa va dam un sfat bun la aceasta intrebare: categoric modern. Pentru ca vorbim de tineret, nici nu incape loc de indoiala ca acestia vor opta oricand pentru o camera care sa nu sfideze ultimele tendinte si in care sa se simta confortabil cu prietenii lor. Chiar daca exista foarte multe tipuri de mobilier clasic care se poate mula perfect pe ceea ce cautati, este bine sa prioritizati in favoarea celor moderne.

In sfarsit, daca mai aveti alte intrebari, ni le puteti adresa printr-un comentariu la acest articol. In continuare, v-am pregatit o

care va poate ajuta sa luati dicizia potrivita.Vezi si alte articole despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *