Masute pentru sufragerie

O sufragerie nu este completa fara o masuta de cafea! Indiferent de dimensiunile camerei sau de decor, masuta din fata canapelei nu poate lipsi deoarece telecomanda, paharul, castronul cu ceva de rontait, telefonul si revistele au nevoie de un loc al lor, la indemana. O masuta de acest gen isi gaseste utilitatea si atunci cand sunteti numai dumneavoastra acasa dar si atunci cand familia se reuneste sau aveti musafiri.

Si pentru ca nu se poate exclude, ramane sa va ganditi la modelul sau si la materialul din care va doriti sa fie facuta.

Puteti alege o masuta din sticla. Este eleganta, usor de intretinut si contrar aparentelor, foarte rezistenta asadar nu trebuie sa o evitati nici chiar in cazul in care aveti copii mici sau animale ce zburda prin casa.

O alta alegere poate fi la fel de bine, masuta din lemn, pal sau alte materiale asemanatoare. Se potrivste foarte bine decorului rustic, clasic sau celui tineresc, minimalist.

Dupa ce ati ales materialul ramane sa va alegeti si modelul, foarte important chiar, deoarece indiferent de materialul din care este facuta masuta, un anumit model o poate face fie deosebit de luxoasa fie deosebit de banala, fie practica, fie incomoda.

In ceea ce priveste aceste aspecte de design o masuta potrivita trebuie aleasa la o inaltime asemanatoare canapelei pentru ca lucrurile puse pe ea sa fie la indemana. De asemenea este util sa aiba doua nivele  sau un sertar inclus astfel incat sa nu fie foarte aglomerata partea superioara. Dimensiunea si forma masutei din sufragerie ramane la alegerea dumneavoastra in functie de ceea ce se potriveste si incadreaza in camera respectiva, tot ce trebuie sa tineti minte fiind ca masuta respectiva nu trebuie sa incurce sau sa ocupe prea mult spatiu.

Rotile sunt inca un element ce va poate fi de mare ajutor, masutele cu roti find mult mai usor de manevrat fata de cele ce au picioare fixe si trebuie ridicate de la sol pentru a le muta.

Daca veti incerca sa stati chiar si pentru o zi fara masuta in sufragerie  sau veti face o alegere gresita, veti observa imediat importanta pe care aceasta o are ca si piesa de mobilier si de ce toate aspectele in ceea ce priveste alegerea sa sunt atat de importante.

Daca v-a placut acest articol va invitam sa vedem si cateva exemple de amenajari de sufragerii.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *