Iluminatul in baie

Iluminatul in baie nu este de neglijat, mai ales cand putem obtine diferite efecte care vor infrumuseta aspectul baii, folosind sursa de lumina naturala sau artificiala.

De asemenea, iluminatul baii trebuie sa fie si corect, astfel incat sa ne fie de ajutor la activitatile pe care le facem in baie (machiaj, barbierit, spalare pe dinti sau dus). Nu conteaza dimensiunea becurilor, insa recomandat este sa alegi folosirea becurilor de 2 watti pe metru patrat si sa le evitati pe cele transparente.

Corpurile de iluminat pentru baie vin in 2 variante: cele care sunt deja incorporate in mobilierul din baie, fie cele pe care le cumparati separat. Instaleaza lumini in jurul cazii de baie si la dus, iar efectul va fi minunat. El va spori sentimentul de functionalitate al incaperii. In plus, va crea o atmosfera proaspata si unica, iar luminile pot sa ofere si pete de culoare interesante.
Oglinda din baie ar trebui sa reflecte pe cat posibil lumina naturala, dar si pe cea artificiala. Daca le plasati in fata unei ferestre, acestea vor reflecta lumina dand impresia de spatiu mai larg.

Folosirea spoturilor este de mare ajutor, atat estetic cat si economic. Amplasate oriunde, ele creaza o atmosfera surprinzator de relaxanta. Daca nu beneficiezi de geam la baie, lumina naturala nu exista, dar o poti inlocui folosind aceste spoturi.

Daca nu ai inspiratie pentru iluminatul in baie, cateva poze selectate cu cele mai frumoase bai iluminate modern te vor ajuta:

Modele de bai iluminate modern

iluminat baia moderna
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *