Idei de dormitoare moderne (Foto)

Foarte multi oameni opteaza mai nou pentru dormitoare moderne in detrimentul dormitoarelor clasice, iar acest lucru se intampla din mai multe motive: (1) sunt setati sa faca o schimbare reala atunci cand isi reamenajaza casa; (2) dormitoarele moderne sunt accesibile pentru ca sunt la moda. Mai mult decat atat, un dormitor clasic nu numai ca da impresia de invechi in cele mai multe cazuri, dar este si destul de greu de obtinut datorita pretentiilor impuse de piesele de mobilier specifice.

Unul dintre elementele cele mai intalnite in cazul dormitoarelor in stil modern este tablia supradimensionata a patului matrimonial. Fara sa aducem in discutie rolul practic si functional al tabliei, putem spune ca aceasta are un important rol decorativ, rol pe care il joaca alaturi de noptierele de langa pat. De altfel, o tablie supradimensionata iti poate infrumuseta peretele fiindca il acopera intr-o proportie considerabila. Asa ca daca ai avut la un moment dat un vecin deranjant care te-a facut sa bati destul de tare in perete incat sa-l strici, stii acum de ce ai nevoie: un pat modern.

Design-ul unui mobilier modern este intotdeauna simplu, minimalist, trasand linii drepte si avand o paleta cromatica destul de diversificata. De regula, se opteaza pentru nuante deschise sau pentru combinatii intre diferite culori, dar nici negrul nu este rar intalnit. Totusi, culoara alba este de departe cea mai intalnita culoare in cadrul unui dormitor modern, cu mentiunea ca aproape intotdeauna este utilizata in combinatie cu alta culoare, cel mai adesea in formula alb-negru/ alb-gri.

In cazul in care optezi pentru un dormitor modern, trebuie sa stii ca acest stil nu necesita foarte multe elemente suplimentare, cum ar fi cele de mobilier sau cele strict decorative. Design-ul unui dormitor modern este atat de simplu incat poate sa arate extraordinar de bine chiar si atunci cand in camera exista doar un pat, doua noptiere si un dulap. Totusi, trebuie sa iei in considerare tavanul, iar acest lucru inseamna ca ai nevoie de un corp de iluminat ales cu atentie deosebita. De obicei se opteaza pentru o aplica sau o lustra cat mai simpla, care sa se integreze intr-un tot unitar. *Vezi aici alte idei de amenajari dormitoare*

Acestea fiind spuse, ti-am insirat mai jos o serie de fotografii ilustrand cele mai frumoase dormitoare moderne pe care le-am gasit. Dupa ce arunci o privire peste toate, lasa-ne un comentariu in care sa ne spui care iti place mai mult si de ce.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *