Idei de decorare a holului de la intrare

Holul de la intrare poate fi decorat in numeroase variante pentru ca el sa arate frumos si asa cum ti-ai dori. Ideile de decorare a holului de la intrare se impart in mai mult variante, depinde de rolul pe care vrei ca acesta sa-l indeplineasca, in cele mai multe cazuri de depozitare.

Insa acest lucru se poate schimba cu noile idei de decorare, si puteti obtine din holul dumneavoastra o minicamera estetica si functionala, care sa va bine dispuna la intrarea in casa.
idei-pentru-holul-de-la-intrare
Dimensiunea holului joaca un rol foarte important, cu cat spatiul este mai restrans, cu atat amenajarea holului va include mai putine obiecte de decor. Pentru holurile mici ar trebui sa ne rezumam doar la un mic cuier pentru accesorii, o oglinda si-o masuta.
Pentru pereti puteti apela la finisaje interesante precum tapetul sau mozaicul. Pardoseala va fi aceeasi care predomina si in restul incaperilor, accesorizat cu un mic covoras de „bun venit”.

Opteaza pentru o placa ceramica lucioasa, chiar daca este inchisa la culoare ea va permite luminii sa se raspandeasca in intreaga incapere. Daca nu ai nicio sursa de lumina naturala, ajuta aceasta zona cu corpuri de iluminat puternice.

In cazul holurilor mari, generoase aveti de unde alege. Piese de mobilier precum cuierul, masa, taburetul, scaunele sau nimi-canapeaua isi au locul intr-un hol spatios. Daca doriti sa fie mai lejer, puteti renunta la canapea si cuier, transformand holul doar intr-o zona de tranzit. O oglinda cu masuta, un tablou si un taburet sunt de ajuns pentru ca un hol mare sa nu fie pustiu. Il puteti inviora folosind culorile preferate pe pereti sau pardoseala. O alegre buna sunt placile masive in orice combinatie cromatica.

Decorare hol – Galerie foto
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *