Feng Shui 2013

dormitor Feng ShuiArta Feng Shui a inceput sa atraga tot mai multi oameni inspre a-si modifica destinul cu ajutorul obiectelor, decorurilor si actiunilor lor. Anul 2013 vine cu un stil nou in Feng Shui. Anul acesta este anul sarpelui.

Caracteristicile anului 2013: anul sarpelui, romantism, afaceri stralucitoare dar si conflict.

Anul sarpelui

Anul Sarpelui 2013 este simbolizat de doua elemente, si anume, apa stand deasupra focului. Conform traditiilor, apa este distrugatorul focului, astfel, toate lucrurile distructive, vor avea si o oarecare relatie de conflict. Anul acesta nu va fi un an pasnic, iar simbolistica spune ca va fi un an cu batalii si conflicte.

Feng Shui: afaceri de succes, romantism si conflicte

2013 este un an care va aduce cel mai probabil afaceri de succes celor ce urmeaza calea lor, si totodata, va aduce altora romantismul de care au nevoie intr-o relatie. Din nou, vedem ca si de data aceasta conflictele isi fac aparita. Cu siguranta trebuie sa va tineti departe de ele si sa le urmati pe celelalte doua, afacerile si romatismul.

Feng Shui 2013

Ca si pana acum, apa reprezinta una dintre cele mai puternice puteri. Este important ca si in acest an sa fim aproape de apa, asa ca, va recomandam sa folisiti mini-fantanele de camera, diverse decoratii cu apa si asa mai departe. De asemenea, nici bibelourile din diverse materiale nu sunt de negliat. De exemplu, broasca aduce noroc, iar broasca testoasa aduce sanatate. Un acvariu ar fi perfect intr-o camera!

Animalele din bronz sau cupru precum: caii, elefantii, pestii, aduc noroc, perseverenta, succes si dragoste.

Energia dragostei va fi reprezentata de catre bujorii rosii. Astfel, daca stati la curte, va recomandam sa plantati bujori in aceasta primavara.

Anul 2013 aduce schimbari in sfera Feng Shuiului, fiind in zona cifrei 5 galben, numar care aduce energii negative si stari nefaste. Pentru toate acestea aveti nevoie de o stare sufleteasca curata si de armonie imprejur.Vezi si alte articole despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *