Dormitor romantic

Zeci de tineri cauta tot mai multe idei de amenajarea unui dormitor romantic. In esenta un dormitor romantic trebuie amenajat mai intai vizual, dupa care, trebuie sa-i dam mirosurile afrodisiace, iar in final, trebuie sa-i adaugam materialele (matase, voaluri) si luminile potrivite. Sa incepem..

Culorile unui dormitor romantic

Un dormitor romantic cel mai des este in culori aprinse, care reprezinta focul si ardoarea. Spre exemplu culoarea rosie este nemaipomenita pentru a amenaja un dormitor romantic. Sigur, veti pune rosu in mod limitat pentru a nu risca stricarea aspectului si totodata crearea de disconfort. Culoarea rosie poate fi asortata perfect cu: negru, alb, portocaliu, galben sau violet.

Violetul este o culoare care atrage sexul masculin, astfel, daca doriti sa atrageti in camera dvs. iubitul si sa-l faceti sa se simta bine in acest spatiu, puteti opta pentru culoarea violet combinata cu alb.
dormitor romantic

Descopera si alte idei de culori pentru dormitor

Actiuni terapeutice si mirosuri atractive

Un dormitor romantic va avea mereu un miros placut, atragator si excitant. Spre exemplu, in magazinele de parfumuri si afrodisiace sunt esente speciale pentru dormitoare romantice. De asemenea, betisoarele parfumate, floricelele parfumate sau lumanarile parfumate completeaza un spatiu romantic incomplet.
parfumuri de camera

Draperii si voaluri

Este indicat sa alegeti cateva draperii si voaluri pentru a fi puse fie in pat, fie in zona ferestrelor. Spre exemplu, o lenjerie din matase foarte fina de culoare rosie sau roz va fi cu mult mai atractiva decat o lenjerie obisuita. Draperiile fine si atragatoare la geamuri atrag ambele sexe mai mult.
draperii romantice

Creaza un spatiu organizat

O imagine cu dezordine va fi dezolanta si va dauna romantismului. Este important sa aveti multe spatii de depozitare asa incat toate materialele si obiectele nefolositoare acolo sa se regaseasca si nu in camera la vedere.

Pernele sunt importante

Cumparati multe perne de dimensiuni si forme diferite, cu imprimeuri si tesaturi frumoase, de culorii neutre si vii.

Iluminarea dormitorului romantic

Un dormitor romantic va fi intotdeauna luminat foarte slab, usor stralucitor pentru a crea mai degraba o lumina de veghe. Puteti folosi fie lumanari de camera, fie becuri de mici dimensiuni si lustre cu becuri de culori rosii, galbene sau portocalii.
lumanari romantice

Tablouri si imagini care inspira

Puteti folosi imagini inramate sau nu cu diferite lucruri ce va fac stari sufletesti calde si frumoase. spre exemplu, puteti alege sa postati tablouri cu mari, oceane si flori, puteti pune flori proaspete la marginea patului. Totul trebuie sa fie ales in functie de starea spirituala si sufleteasca.
tablou romantic

Muzica trebuie si ea aleasa bine

Puteti completa spatiul romantic cu o muzica relaxanta. Muzica combinata cu luminile de slaba intensitate si cu lumanarile sau uleile parfumate vor crea un spatiu romantic perfect ce va duce catre o relaxare totala.

Acum, lasati inspiratia sa curga si totul va deveni minunat!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *