Dormitor Mickey Mouse

mickey mouse cameraCopiii au nevoie de creativitate in crestere, astfel, daca am ajuns la pasul de a-i decora camera, trebuie sa alegem cat mai bine personajele care sa il ajute in dezvoltare. De exemplu, presonajele animate precum Barbie, Mickey Mouse, Cars, sau alte personaje asematoare, il vor face sa fie mult mai creativ de mic. De ce? Pentru ca indeosebi culorile si imaginile pozitive le dezvolta creativitatea.

 

Cum decoram un dormitor cu Mickey Mouse?

Simplu, cautam toate detaliile care pot face camera sa ajunga la stadiul pe care il dorim. Astfel, orice element de decor poate fi improvizat asa incat sa arate ca Mickey Mouse sau cel putin sa se integreze intr-o camera cu decoratiuni cu Mickey Mouse.

Lenjerii de pat si draperiile. Sa incepem cu lenjeriile de pat, in comert se gasesc modele de lenjerii cu Mickey Mouse, la fel si draperii.

Covorase. Sunt foarte multe covorase pe internet ce se pot cumpara pe bani chiar putini.

Stickere de perete sau picturi. Pe pereti putem pune personajul animat Mickey Mouse fie cu un abtibild de perete, fie desenandu-l, fiind un personaj nu foarte greu de pictat.

Mobilier cu Mickey Mouse. Avand in vedere ca am introdus in decorul nostru toate accesoriile disponibile cu Mickey Mouse, nu mai avem oarecum nevoie de mobilier care sa arate ca micul soricel, ci este ok sa alegem orice mobilier dorim, urmand sa-l decoram dupa culorile alese in restul camerei.
dormitor mickey mouse
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *