Dormitor de tineret – Modele dormitoare tineret

Cand spui dormitor de tineret, te gandesti imediat la un dormitor modern si atractiv pe care doar tinerii din ziua de azi stiu sa si-l amenajeze. Dormitoarele de tineret se diferentiaza de celelalte camere prin amprenta personala pe care o lasa acestia la amenajare. Fie ca prin culori, accesorii decorative sau chiar si prin mobilier, tinerii reusesc sa faca din camera lor, un adevarat stil de viata, si anume, acela care-l reprezinta.
camerele adolescentine
Mobilierul este unul dintre cele mai importante componente intr-o camera, iar in dormitoarele adolescentilor acesta joaca un rol important, si anume, de depozitare. De la dulap, birou, rafturi deschise/inchise si pana la biblioteca, fiecare dintre aceste piese de mobilier trebuie sa isi faca loc in dormitor. Important de retinut este sa nu aglomerati spatiul camerei cu mobilierul, daca nu este destul spatiu rezumati-va la strictul necesar. Puteti monta rafturile pe perete, castigati astfel destul spatiu.

Culorile sunt prezente in proportii mari in dormitorul adolescentului, important este sa se asorteze si sa nu fie obositoare ochiului. Pentru o inspiratie mai buna, va oferim cateva poze cu modelele de dormitoare tineret moderne pe care orice tanar si l-ar dori:

Modele dormitoare tineret – Dormitoare adolescenti

model dormitor fete
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *