Dormitoare moderne pentru adolescente

Orice domnisoara viseaza la o camera asemeni acestor dormitoare moderne pentru adolescente inspirate din viata star-urilor preferate de la televizor.

Evident fiecare copil are propria lui camera, amenajata dupa propriul sau gust si stil de viata, in cazul adolescentelor „rebele” din ziua de azi, lucrurile au evoluat din punct de vedere al amenajarilor interioare. Acest lucru duce insa la cheltuieli in plus, dar nu ne putem impotrivi voitei micii noastre printese.

Daca doriti sa-i faceti o surpriza fetei voastre amenajandu-i un dormitor modern pentru adolescente, aveti aici cele mai cautate modele de dormitoare din care va puteti inspira:

Dormitoare moderne pentru adolescente – Galerie foto

dormitoare moderne pentru adolescente 21

Este clar ca moda evolueaza de la an la an, dar parca in fiercare an dormitoarele pentru adolescente par sa pastreze acelasi aer excentric. In ceea ce priveste culorile anului in amenajarile dormitoarelor pentru fete, sigur fruntase vor ramane rozul, rosul, bleul, violetul si portocaliul.
Mobilierul este unul multifunctional, astfel ca nu va ocupa mult spatiu, regula de baza intr-un dormitor.
1 COMMENT
  • NICOLETA BAN
    Răspunde

    buna ma intereseaza mult de tot ,camera pentru adolescente poza nr .15 ,as vrea sa stiu de unde as putea cumpara mobilerul respectiv,multumesc anticipata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *