Decoratiuni de primavara pentru casa

A sosit momentul sa aducem decoratiuni de primavara pentru casa noastra.

Primavara
este anotimpul in care fiecare isi pregateste locuinta pentru sezonul mai cald, fie se fac reinoiri, fie se amenajeaza cu decoratiuni specifice anotimpului in care ne aflam. Inainte de toate se face curatenie generala, apoi poti apela linistita la diverse ornamente si decoratiuni specifice sezonului de primavara, pentru a readuce cheful de viata si buna dispozitie in casele voastre.

living-decor-primavara-verde

Imprimeurile florale sunt cele mai cunoscute si des folosite „artificii” cu care putem redecora o incapere. Le puteti introduce in orice camera pe diferite accesorii, pe fata de masa din bucatarie, pe canapeaua din sufragerie sau pe lenjeria de pat din dormitor.

De asemenea puteti alege sa imbracati peretii cu tapet floral ori stickere, sa redecorati ferestrele cu perdele florale si sa plasati cate un ghiveci sau o vaza cu flori prin camere.

Florile primaverii cum ar fi zambilele, ghioceii, lalelele si narcisele vor face simtita venirea primaverii in casele noastre.

Lumina naturala trebuie lasata sa patrunda cat mai mult in camere, astfel ca puteti renunta la draperiile care nu permit razelor de soare sa va lumineze casa.
A sosit vremea si fotografiilor sau tablourilor cu peisaje de primavara pe care le puteti etala pe perete.

Culorile sunt cele mai importante, ele fac diferenta intre anotimpuri si atmosfera din casa. Pentru primavara verdele este vedeta in casa, deasemenea si culoarea anului 2013. Mizati pe decoratiuni de primavara in culorile verde, alb, mov sau oranj.

Decoratiuni de primavara pentru casa – Galerie foto


Ideal este sa dati liber imaginatiei folosind culorile primaverii si sa va creati propriile decoratiuni de primavara pentru casa.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *