Decoratiuni de gradina si accesorii de gradina

GradinaO gradina frumos amenajata este ca un plai de la care nu iti poti dezlipi ochii. Decoratiunile de gradina sunt la moda si sunt dintre cele mai diversificate. Asa zisele accesorii de gradina poate fi orice, de la mici briz-brizzuri facute de mana pana la pietre pictate sau orice altceva.

De la obiecte din ceramica pana la flori sau arbusti, toate acestea reprezinta decoratiuni de gradina ce pot face oricand diferenta. Deci sa vedem.

Decoratiuni de gradina:

  • Plantele. Poate ele sunt primele si cele mai frumoase decoratiuni din gradina. Intr-un colt va puteti amenaja diverse sortimente de flori, de asemenea, puteti crea un defileu din flori in jurul aleelor sau chiar palcuri mici folosindu-va inspiratia.
  • Gazonul. Este o decoratiunie foarte frumoasa. E imposibil sa nu iti placa verdeata ierbii. Gazonul se planteaza mereu in apropierea piscinelor, in apropierea casei si pe langa alei.
  • Arbori si arbusti. Diferiti copacei ce fac flori, copaci ce fac fructe, ciresi de mici dimensiuni (goldani), curcudei sau pruni. Floarea de prun aduce mereu noroc in casa conform Feng-Shui.
  • Foisorul. Deseori foisorul nu este cumparat din magazin ci este facut de mana proprietarului sau a mesterului si are un aer rustic. Rustic inseamna ca e facut complet din lemn foarte putin prelucrat.
  • Felinare simple pe baza de foc. Puteti instala tevi de dimensiuni mici, de maxim 2 metri inaltime, in care sa puneti felinare cu lumanari. Sta foarte frumos in serile de vara.

Accesorii de gradina:

  • Pitici de gradina. Ei pot infrumuseta decorul unei gradini bine intretinute. In medie se folosesc 7 pitici si cateodata nu lipseste nici Alba ca Zapada.
  • Pietre colorate. Se foloseste balastru, de dimensiuni medii care se vopseste in diverse culori si se amenajeaza dupa bunul plac. Inspiratia este punctul cheie.
  • Bibelouri si obiecte din ceramica. Catelusi din ceramica ce pot fi asezati in gradina sau bufnite ce pot fi prinse pe sus.

In gradina inspiratia e cuvantul cheie si fiecare alege dupa bunul plac stilul.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *