De ce sa va remodelati bucataria?

Pentru majoritatea proprietarilor, bucataria este centrul locuintei lor si sufletul actiunii, pentru ca aici isi petrec majoritatea timpului, cand sunt acasa. Remodelarea bucatariei poate fi o intreprindere majora. Nu este vorba doar de cost, ci si de incovenientele pe care le aduce o astfel de schimbare. In ciuda acestui fapt, proprietarii continua sa gaseasca motive bune pentru a incepe un proces de remodelare a bucatariei. Motivele acestei schimbari variaza in functie de necesitatile si dorintele fiecaruia.

10 motive ca sa va remodelati bucataria

 

Deteriorarea

Este posibil ca, pur si simplu, bucataria sa se deterioreze. Gresia crapata, blaturile erodate, usi rupte sau lipsa dulapurilor si aparatele invechite nu incurajeaza gatitul pretentios sau intrunirile de familie. Bucataria deteriorata si-a iesit pur si simplu din uz si are nevoie de o remodelare.

Valoarea

Proprietarii isi remodeleaza adesea bucatariile pentru a creste valoarea proprietatii in cazul in care doresc sa o vanda. O bucatarie remodelata si atractiva va atrage mai multi cumparatori decat una invechita si plictisitoare. Proprietarul isi va recupera sau nu investitia in remodelare. Aceasta va depinde de o varietate de factori, cum ar fi nivelul la care s-a produs remodelarea si preturile curente ale pietei.

Economia de energie

Economia de energie poate fi prima motivatie pentru remodelarea bucatariei. Aparatele eficiente de energie si incalzitorul solar de apa pot reduce costul facturii de apa si impune mai putin stres asupra mediului.

Modernitatea

Daca bucataria dumneavoastra are aerul anilor 1950, dar dumneavoastra doriti sa traiti in prezent, este timpul sa transformati bucataria dumneavoastra retro intr-o incapere specifica secolului 21. Un alt factor important pe care ar trebui sa il luati in vedere este alegerea unor perdele de bucatarie moderne si de bun gust.

Stilul de viata

Poate ca aspectul anterior al bucatarie a fost pe placul celor care au locuit inainte, insa nu satisface dorintele dumneavoastra. Poate ca familia dumneavoastra doreste sa se adune in bucatarie pentru a servi cafeaua sau sa serveasca o cina usoara fara sa mearga in salonul de luat masa. Orice situatie de acest gen ar interveni, unul din motivele pentru remodelarea bucatariei este sa o amenajati astfel incat sa implineasca cat mai bine nevoile familiei.

Nevoile speciale

In cazul in care aveti membrii cu dizabilitati in familie, este indicat sa va remodelati bucataria in functie de nevoile lor.

Stimulentele financiare

Prima motivatie in spatele remodelarii ar putea fi pur si simplu un stimulent financiar, cum ar fi economisirea energiei

Schimbarea

Unii proprietari isi doresc pur si simplu o schimbare. Bucataria anterioara poate fi functionala, atractiva si moderna, insa sa nu mai fie pe placul celor care o detin.Vezi si alte articole despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *