Cum sa organizati un dressing eficient

Intr-o casa, organizarea este cheia tuturor problemelor. Indiferent ca dispuneti de un spatiu mic sau mai mare, daca reusiti sa va organizati corect, va fi mai usor pentru dumneavoastra sa va desfasurati activitatea. Cu cat spatiul este mai aglomerat, cu atat este mai dificil sa gasiti o ordine a lucrurilor si o disciplina a lor. Insa, daca va acordati timp, veti gasi solutii pentru fiecare lucru in parte.

Dressingul este o piesa de mobilier care necesita multa atentie si grija din partea noastra, pentru ca toti tinem la lucrurile noastre si ne dorim ca ele sa fie protejate si ingrijite. Indiferent de dimensiunea dressingului, el trebuie sa organizat in permanenta, pentru a fi mai usor pentru dumneavoastra sa selectati lucrurile care va plac si totodata pentru starea dumneavoastra de spirit. Ordinea da intotdeauna o stare linistita, de confort.

Impartiti lucrurile pe categorii clare, in functie de cum este structurat dressingul. Daca este prevazut cu multe sertare, puteti sa folositi fiecare sertar pentru fiecare categorie de obiecte in parte: un sertar pentru accesorii, unul pentru lenjerie intima, unul pentru obiecte de iarna, unul pentru obiecte de vara si asa mai departe. Daca, in schimb, nu dispuneti de atat de multe sertare, ci mai mult de rafturi incapatoare, pentru a va fi mai usor si mai la indemana, puteti achizitiona cutii de marimi diferite pe care sa le umpleti cu tot ce aveti dumneavoastra nevoie. Daca va place simplitatea, puteti folosi cutii din rafie in culori pale si calde. Daca aveti un spirit mai jucaus, puteti alege cutii cu model. Oferta este generoasa atat in privinta materialelor,cat si a modelelor.

Cu totii avem haine de ocazie, din materiale mai sensibile. Pentru acestea, achizitionati saculeti de protectie, care sa le fereasca de molii.

Folositi umerase captusite. Pe langa saculetii care protejeaza hainele, folositi si umerasele captusite care au, de asemenea, un rol in protejarea hainelor delicate, cum ar fi  bluze sau rochii din matase, ori alte materiale la fel de sensibile.

Repartizarea lucrurilor. Incercati pe cat posibil sa separati hainele de iarna de cele de vara, astfel incat sa va fie la indemana in functie de anotimp. Acum, spre exemplu, ca a venit toamna, puteti scoate hainele mai groase in fata, la nivelul ochilor si pe cele de vara sa le situati intr-o zona la care aveti mai putin acces, pe rafturile cele mai inalte, spre exemplu.Vezi si alte articole despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *