Culori amenajari interioare 2012

In fiecare an au loc show-roomuri unde se discuta despre amenajarile interioare si despre designul interior in special. Aici vin reprezentanti si experti care de care mai inventivi. E un domeniu in care imaginatia este cea care face diferenta, insa, totodata si trendul de actualitate este cel care trebuie luat in seama.

Anul acesta s-a discutat, ca in fiecare an, despre culorile cele mai folosite in 2012. Nu s-a stabilit un ton de culori anule, insa s-a tot vorbit de culori proaspete, culori care sa ne ofere luminozitate, culori clare mai precis!

Nu ne vom apuca sa decoram o camera numai in alb pentru a oferi lumina daca am auzit asta, ci dincontra, vom da frau imaginatiei noastre si vom decora asa cum ne place.

Designerii au tot vorbit de culori in functie de persoana, de temperament, de asteptari: cei care iubesc arta si clasicul sunt invitati sa foloseasca culori puternice precum: rosu, coral, gri, turcoaz sau galben. Totodata, ei vorbesc despre folosirea formelor geometrice, a patratelor, triunghiurilor.
Femeile sunt invitate sa foloseasca cat mai multi culori pastelate, culori cu tonuri de apa, precum albastru turcoaz, bej, violet.
culori amenajari interioare 2012

Extravaganta sau naturalete?
Daca dorim un aer natural in incapere putem folosi culori si combinatii precum: galben-verde si albastru, asortate. Sau chiar, bej si maro, in functie de cum ne place mai mult. Putem folosi totodata culori tari si vesele, tot prin combinatia culorilor mentionate mai sus.
culori design interior 2012

Culorile folosite pentru lux si pentru un stil extravagant ar fi cele calde si primitoare, gen rosu, caramiziu, bej sau lila. Este indicat sa aplicati bej pe o suprafata mare pentru un plus de extravaganta. De asemenea, e bine sa nu abuzati de culorile inchise pentru ca riscati sa nu aveti succes in redecorara incaperii.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *