Case americane, imagini si schite

Americanii construiesc unele dintre cele mai frumoase si rezistente case. E normal cand in America se pune accent pe seriozitate. Casele americane au un design aparte, atat prin masivitate cat si prin structura sa. O casa obisnuita din America are cel putin 3 camere, o pivnita, un beci in caz de calamitate, o gradina.

casa americana

casa in stil american

design casa americana

casa exotica americana

casa americana 2

Casele americane au un stil aparte. Nu fac parte nici din stilul modern, nici din stilul clasic si nici din stilul contemporan. In designul caselor americane, exista o combinatie de stiluri, intre clasic si modern. Casele americane au un pic de stil gotic daca putem spune asa. Arhitectura rosie combinata cu alb, face ca unele sa fie asemanatoare castelelor sau caselor domnesti din perioada in care se folosea stilul gotic.

Spre exemplu, o casa americana in general are foarte multa caramida si obloane, prezente in stilurile clasice de demult. O casa europeana incearca sa aduca in evidenta stilul contemporan si modern, cu geamuri de termopan si structuri masive si puternice din materiale sintetice sau prefabricate.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *