Casa de primavara!

Oficial este primavara de  trei zile si cu toate ca daca va uitati pe geam nu prea pare, cel mai important este ca in casa si suflet sa se fi schimbat anotimpul, daca vremea de afara inca nu se lasa invinsa de soare si copaci infloriti. Lasand problemele sufletesti pentru cei care se pricep mai bine la acest capitol, ne indreptam atentia catre primavara din casa si cum se poate schimba decorul de iarna cat mai eficient si pe bani putini.

Incercati sa inlocuiti de acum tot ceea ce inspira frig: plapumile extrem de groase inlocuiti-le cu paturi pufoase, carpetele de blana de pe jos daca le aveti, cu carpete din materiale subtiri sau pur si simplu lasati parchetul liber, renuntati la orice decoratiuni au mai ramas de la sarbatori in favoarea spatiului si asa mai departe. Si cum primavara este cunoscuta ca si anotimp al florilor, umpleti casa cu cat mai multe vaze, ghivece, cosulete cu flori de sezon! Acestea vor colora frumos casa si o vor inveseli oferindu-i un aspect calduros si primitor.

Aspectul apartamentului se poate imbunatati si cu ajutorul elementelor de decor verzi. Alegeti pernute, perdele, huse pentru canapea sau fotoliu de culoare verde crud si casa va capata vizibil o noua fata, improspatata. Nu va limitati numai la sufragerie si dormitor ci aplicati aceste lucruri si in baie sau bucatarie.

Chiar si in aceste doua camere din urma se pot aseza vaze cu flori sau elemente de decor colorate viu. Nici balconul nu trebuie uitat el fiind locul ideal pentru plantele in ghivece mari ce infloresc foarte repede primavara  si va ofera un adevarat paradis colorat si parfumat unde va puteti savura cafeaua de dimineata in zilele insorite.

Chiar daca este inca racoare afara, nu uitati sa aerisiti zilnic, cu atatea plante in jur o gura de aer proaspat va completa atmosfera de primavara din casa dumneavoastra si nici macar nu va veti da seama ca afara defapt primavara se mai lasa putin asteptata. In acest fel urmeaza sa aveti o casa frumos decorata, de sezon, in care sa va simtit bine si sa uitati o lunga perioada de anotimpul rece.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *