Camere albe

Cu toate ca o culoare vie incanta ochiul mult mai mult decat o non-culoare precum albul, acesta are o frumusete si un farmec aparte mai ales in ceea ce priveste decorul unei case pe care o poate face sa arate in permanenta calma, proaspata, luminoasa si curata.

Daca reusiti sa treceti de faptul ca albul este foarte sensibil la murdarie si pete iar stilul de viata va permite mentinerea curateniei in limite decente in permanenta, va puteti gandi serios la amenajarea casei sau cel putin a unei camere in alb.

Avantajele camerelor albe sunt multiple si in cazul in care nu aveti copii mici sau animale de companie care sa murdareasca incaperea pot fi o alegere ce va transforma intreaga casa intr-un loc mai placut decat va puteti imagina.

In primul rand un mare avantaj al albului folosit atat pentru pereti cat si pentru mobilier, perdele sau husele canapelelor sau fotoliilor, este ca, indiferent cat de intunecoasa ar fi casa sau camera, aceasta (non)culoare o va lumina si o va ajuta sa para mult mai mare decat este, albul oferind deasemenea si iluzia de spatiu vast, aerisit.

Daca la dumneavoastra in casa predomina albul, oricat de mica sau intunecoasa ar fi camera, va veti putea permite o piesa de mobilier robusta de culoare inchisa, fara a incarca spatiul iremediabil, fapt ce, in casele decorate si colorate normal este aproape imposibil. Tot datorita culorii deschise ce predomina veti putea evidentia cu usurinta mobilierul sau obiectele de decor preferate ce au o alta culoare, acestea transformandu-se imediat in elemente ce completeaza frumos designul.

Cum spuneam si mai inainte, o camera alba va parea intodeuna curata, acesta fiind si el un important avantaj pe care in cazul mobilierului negru sau wenge nu il puteti avea. Pe culorile inchise fiecare fir de praf sau scama iese in evidenta necesitand curatare continua.

Nu in ultimul rand albul, conform feng shui este o culoare ce semnifica puritiate, nevinovatie, credinta si mai ales corectitudine a persoanei ce locuieste in acel spatiu.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *