Camera copilului: decoratiuni, accesorii, stiluri


Camera copilului
poate fi considerata cea mai pretentioasa dintre toate incaperile pe care le decoram. Aici avem nevoie de imaginatie in primul rand, dar si de accesorii si decoratiuni diferite fata de cele obisnuite. Pe vremuri camerele copiilor erau decorate cu lucruri pe dimensiunea acestora. Camerele erau de dimensiuni mai mici decat de obicei, erau cu patute mai mici, si, de asemenea cu mobilier mai mic.

camera copiluluiAccesorii si decoratiuni pentru camera copilului. Accesoriile cele mai importante din camera copilului cel mai des se limiteaza la balansoare, jucarii, mini-canapelute, carusel muzical, covoras de joaca, etc.

La decoratiuni pentru camera copiilor putem include stickerele de perete pentru copii, mobilierul, covorasele, patutul, obiectele de iluminat, abtipilduri pentru fereastra, ceasuri, pernute, prosoape sau paturi.

Avem principalele accesorii si decoratiuni, insa ramane sa decoram camera. Putem spune ca acest lucru este cel mai important dintre toate actiunile. Vom incepe cu peretii, ei sunt cei care trebuie decorati primii. Dupa ce aplicam varul pe perete, putem incepe sa adaugam un pic de culoare camerei incepand chiar de aici, si cum? Vom aplica pe pereti fie picturi sau fototapete, fie stickere de perete pentru copii. Cele din urma sunt mai usor de aplicat si deobicei modelele sunt mai variate decat in celelalte cazuri.

Am terminat peretii de decorat, urmeaza adaugarea mobilerului, aici nu ar trebui sa avem mari probleme pentru ca cel mai des mobilierul se gaseste in magazine si tot ce trebuie sa facem est sa il pozitionam corect in camera.

Amenajare camera pentru baietei:

Intotdeauna trebuie sa decoram camera in functie de sexul copilului. Asa ca, daca este baietel va vom da cateva ponturi.
Culorile: cel mai bine e sa fie culori masculine, precum albastru, alb, galben, rosu combinat cu albastru, gri, verde.
Mobilierul: in general este la fel ca si pentru camera fetitelor, doar ca, difera culoarea.
Lenjeriile: e bine ca atunci cand alegeti lenjeriile sa fie cu personaje din desenele animate sau sa fie cu personaje pe care pe el il atrag.

Acum ca ati vazut principalele decoratiuni si accesorii pentru camera copilului, fie el baiat sau fata, puteti sa ii faceti o camera asa cum si-a dorit intotdeauna, inconjurata de personajele favorite din desenele animate.
Nimic nu e mai frumos decat o camera a copilului plina de culoare si frumos decorata!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *