Banci rustice din lemn

Modernismul ne-a invadat incat de cele mai multe ori simtim nevoia de a ne intoarce la vechile designuri pe care le regaseam in curtea bunicilor. Cand face asta, readucem in casele noastre rusticul, design care cel mai probabil nu va muri vreodata deoarece are o calitate aparte, de a ne intoarce in trecut si de a ne aduce in prim-plan imagini din trecut de pe vremea de cand eram copii.

Pe langa faptul ca rusticul are o calitate aparte, de a ne aduce imagini din trecut, acesta se integreaza perfect in decorurile clasice. De exemplu, o gradina va accepta mereu rusticul, indiferent daca aceasta este pe alocuri creata cu un design modernist sau minimalist.

Banci rustice din lemn

banca rustica

banca rustica 2

banca rustica 3

banci rustice 2

banci rustice

De cele mai multe ori, pentru a crea astfel de banci aveti nevoie de lemn tratat, insa nu este chiar necesar acest lucru, putand da un aspect rustic lemnului aplicand bait si lac pe el. Important este ca designul sa iasa ca la carte, in rest lemnul poate fi lasat chiar si asa, fara nicio vopsea pe el, in timp el dandu-si singur aspect de rustic.

Surse Foto Aici.
2 COMMENTS
 • costea
  Răspunde

  Ca sugestie…afisati preturi pentru produsele dvs. Superbe, absolut superbe, dar stim cu totii ca pretul este destul de important.
  Multumim anticipat!
  Cu dosebit respect, costea.

 • Melinda
  Răspunde

  Sub poze aveti link catre site. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *