Baia – idei de decorare

Baia reprezinta un spatiu ce trebuie sa arate frumos pentru ca poate avea oricand contact cu vizitatorii. O casa frumoasa dar o baie neamenajata nu e tocmai bine.
baie - 1

O baie moderna ce se incadreaza caselor cu baie de dimensiuni mari.

baie 2

O baie in stil contemporan, dar cu influente naturale de roci si diferite flori.

baie 3

Baie spatioasa, cu mult granit, marmura si piatra. S-a pus accent pe mozaic si pe culoarea bej.

baie 4

O baie moderna, foarte greu de facut intr-un apartament.

baie 5

O baie moderna ce poate fi facuta intr-un apartament. Cel putin chiuveta impreuna cu suportul acestora ar putea fi integrate intr-o baie de apartament cu usurinta.

baie albastra

O baie in format grafic, ce reprezinta perfectiunea baii. Am pus aceasta fotografie pentru a va arata cum arata o baie tipica si obisnuita, in culori albastre cu nuante de alb. E adevarat, in baie se foloseste culoarea albastra, insa, uneori trebuie sa mai aruncam si pete de caldura.

baie mica

O baie simpla, foarte mica impartita printr-un perete in doua. Intr-o parte se afla cada si in cealalta parte se afla toaleta impreuna cu chiuveta.

baie moderna

Ultima baie este si cea mai moderna, dar totodata functionala si usor de realizat. Spatiul nu trebuie sa fie mare, se poate implementa modelul si in apartament fara probleme.
1 COMMENT
  • Cristian
    Răspunde

    Foarte inspirate aceste idei de amenajare, in special cele in care se utilizeaza marmura, granit si piatra. Farmecul acestora este incomparabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *