Bai moderne de apartament

Apartamentul este greu customizabil cand vine vorba de modificarea structurii lui. O casa va fi mereu cu mult mai usor de modificat decat un apartament, insa, in cele mai multe cazuri ne conformam si editam doar cat putem. O baie de apartament este mereu cu mult mai mica decat o baie de casa. Totusi, cele mai frumoase bai sunt baile moderne de apartament.

Bai moderne de apartament

bai moderne de apartament

baie moderna de apartament

baie moderna de apartament 2

bai moderne de apartament

Reconditionarea unei bai de apartament

Baile apartamentelor facute inca de inainte de anii 90 sunt foarte demodate si aproape distruse daca nu au fost intretinute periodic. Spre exemplu, baia tipica de apartament avea gresie alba, cada de fonta si chiuveta veche, in rest, pereti foarte denivelati, si jos ciment.

Cand redecorati baia veti incepe cu scoaterea faiantei vechi. Acea faianta veche nu mai sta pe perete, pica la orice soc, asa ca nu mai aveti nevoie de ea. Fie o sa puneti in loc alta faianta noua si frumoasa, fie veti varui peretele, veti alege lambriu sau chiar fototapet.

Pe jos, in baie e cel mai indicat sa puneti gresie, insa, puteti alege sa puneti si covorase, mozaicuri, etc.

Ponturi de redecorare baie de apartament

Va putem oferi cateva ponturi, cum ar fi: ce culoare sa alegeti, ce fel de gresie sa alegeti sau ce fel sa o amenajati.
baie alb negru
O baie alb negru: una dintre cele mai minunate combinatii care ofera ochiului o imagine minunata. Musafirii vor spune „Wow” cand vor intra in baie si vor vedea o combinatie de alb si negru.

baie albastru alb
O baie albastru-alb: combinatia cea mai potrivita pentru o baie care sa ofere prospetime si culore. Iti da senzatia de ocean care pare a improspata atmosfera.

baie violet
O baie care ofera caldura iarna si racoare vara. O culoare puternica care iti da senzatia de liniste.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *