Amenajari interioare specifice toamnei

Acum ca vara s-a terminat, urmeaza sa ne pregatim de amenajarile interioare specifice toamnei. Este momentul ca locuinta noastra sa treaca la sezonul rece, deci va suferi modificari privind design-ul interior, capatand un aspect primitor, linistit si relaxant.

Daca pana acum in casa noastra predominau culorile tari(albastru, rosu, galben, etc), pentru toamna anului 2012 se anunta culori neutre precum bej, gri, crem sau maro, ori culori linistitoare de verde, portocaliu si rosu care sa ne imbie la calm si relaxare.

Amenajari interioare specifice toamnei – Galerie foto

amenajare-hol-culorile-toamneiliving in culorile toamneidormitor amenajari de toamna
Sa incepem cu holul, amenajarea acestuia este la fel de importanta chiar daca aceasta zona de la intrare este mai putin circulata. In hol este util sa montam o oglinda decorativa, mobilier pentru depozitarea pantofilor si a altor accesorii, o masuta si daca spatiul ne permite, o canapea micuta ori un fotoliu.
In ceea ce priveste culorile, predominant ar fi sa le folosim pe cele neutre sau culorile calde si deschise. Aveti mai sus un model de hol amenajat specific toamnei.

Amenajarea camerei de zi, adica a livingului beneficiaza de toata atentia noastra, cu alte cuvinte ne vom stradui sa-i oferim acestei incaperi aspectul ideal mult visat. Prin urmare, exista multe modele de livinguri tomnatice din care sa ne inspiram. Un model de living demn de urmat in amenajare este prezentat mai sus. Vedeta in livingul de toamna 2012 este semineul. Plasat in peretele principal si inconjurat de rafturi pe care stau asezate diverse accesorii specifice camerei, printre care si carti, alaturi un fotoliu de piele maro extrem de confortabil accesorizat cu perna decorativa si o patura si o masuta cu suprafata din material, foarte clasica, toate acestea fac dintr-un simplu living, o adevarata oaza de relaxare. Aici intalnim tot crem si bej pornind cu nuanta foarte deschisa a vopselei de pe pereti si ajungand pana la podea.

Dormitorul poate fi mic, dar suficient pentru indeplinirea scopului initial: odihna. Patul este generos, iar cromatica se pastreaza in continuare pentru a nu face nota discordanta cu restul amenajarii. Elementele naturale se regasesc si aici, pornind de la cromatica si sfarsind cu florile de pe masuta, covorasul din material natural si tabloul de pe perete.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *