Amenajari interioare de vara

Vara s-a instalat peste emisfera nordica, asa ca, incepem sa facem ornamentele si amenajarile de vara. In ce consta aceste amenajari? In crearea de spatii bine aerisite, cu putine accesorii si cu culori de vara, in special alb.

Amenajarea unui living vara. Un living care sa prezinte racoare si spatiu este unul minimalist, daca aveti deja unul cu decoruri putine, atunci e perfect, nu mai aveti nevoie de mari schimbari, dar daca livingul este aglomerat si sufocant, atunci trebuie sa scapati de lucrurile care nu va folosesc in mod deosebit.

In living trebuie sa fie prezent pe timpul verii fie un acvariu, fie un ventilator de dimensiuni medii, fie un aer conditionat. Daca va lipsesc toate dintre cele 3 mentionate, atunci veti avea o senzatie de disconfort termic cu siguranta.

Dormitorul poate fi mai usor de amenajat, fiind mai mic si totodata mai racoros. Draperiile de culori precum: albastru, gri, bej, alb vor fi mereu perfecte pentru dormitor in timpul verii. O fantana arteziana de camera este potrivita pentru dormitor in timpul verii, nu numai ca va improspata aerul, dar va elimina si energii pozitive.

Parfumurile si aparatele ce improspateaza aerului trebuie sa fie folosite in cantitati moderate pentru ca datorita substantelor chimice ce acestea le contin puteti avea dureri de cap sau disconfort, deci incercati cat mai mult sa aerisiti camera dimineata si seara asa incat sa nu fiti nevoiti sa folositi o cantitate mare de sprayuri si parfumuri.

Baia poate ramane asa cum e, ea intotdeauna e racoarasa fiind un spatiu inchis care are culori reci. Albul nu este o culoare rece, insa el da o senzatie de prospetime.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *