Amenajarea biroului la servici

Biroul de la servici este spatiul unde ne petrecem circa 8 ore pe zi de luni pana vineri. Credeti ca este necesar ca acest spatiu sa fie un mediu proprice si plin de energii pozitive? Eu zic ca da.

Amenajarea biroului la servici nu necesita mare lucru, insa, e recomandat ca inainte sa aveti acordul sefului pentru a nu va trezi cu critici din aceasta cauza.

birou feng shuiSfaturile ce le veti primi sunt extrase din diferite traditii si au efecte benefice tuturor celor ce le aplica, asa ca, pentru cresterea puterii de concetrare si pentru bunastare va recomandam urmatoarele lucruri:

1. Creati un birou bazat pe curbe, lumina si armonie. Lumina naturala trebuie sa intre in birou cu precadere. Nu este indicat sa va folositi doar de lumina becului, ci este important sa puneti accent si pe lumina provenita de la soare.

2. Unghiurile ascutite din birou dauneaza ideilor clare si puternice. E bine ca biroul sa aiba un aspect curbat iar mobilierul din incapere, de asemenea, sa nu fie format doar din unghiuri ascutite.

3. Eliminati din birou orice lucru ce nu mai are legatura cu prezentul. Daca aveti dosare si materiale din trecut si nu va mai sunt de folos e bine sa le puneti intr-o alta incapere sau sa le aruncati.

4. E important ca in birou sa fie mereu curat si ordine. Daca aveti o menajera care sa faca curat cel putin de doua ori pe saptamana in birou este cel mai bine. Covoarele si perdelele trebuie sa fie mereu curate pentru un randament mai bun la servici.

5. Pentru ca biroul sa fie plin de energie in fiecare zi e bine sa-l aerisiti de circa 5 ori pe zi. O data dimineata de 3 ori ziua si o data seara cand plecati.

6. Nu e recomandat sa aveti oglinzi sau obiecte ce au reflexie in dormitor. Orice obiecte ce are reflexie va afecteaza concentrarea si randamentul totodata.

7. Nu puneti niciun obiect deasupra capului. Rafturile, verandele trebuie sa se situeaza in orice alta parte si nu deasupra capului.

8. Puneti fotografii cu familia sau cu stramosii dvs. S-ar parea ca fotografiile cu familia va da stimul si energie pentru a duce proiectele la bun sfarsit, iar pozele cu stramosii va aduce intelepciune.

9. Decorati biroul doar cu plante naturale cu frunze mari pentru ca acestea sa absoarba energia negativa emise de aparatura electrica. De asemenea, plantele in orice camera intaresc creativitatea.
feng shui birou birou feng shui 2

10. Biroul trebuie pozitionat intotdeauna cu spatele la perete pentru a aduce siguranta si protectie.

11. Biroul este recomandat a fi indreptate catre nord pentru ca acest punct cardinal ofera stabilitate, liniste si echilibru.

12. Apa este un element foarte important in arta Feng-Shui. E important sa aveti un pic de apa la birou. Fie fantana arteziana de camera, fie acvariu, fie orice altceva pe baza de apa.

13. Eliminati orice metal care nu va mai este de folos. Metalul este un material nerecunoscut de univers si va afecteaza concentrarea.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *