Amenajare dormitor in culori vii

De cele mai multe ori nu stii ce culori sa alegi pentru camera ta. Asa patesc si eu mereu, ori de cate ori incerc sa schimb culoarea in camera, in cautarea a ceva nou, mereu ma lovesc de culori, pentru ca nu stiu intotdeauna sa le combin intre ele asa incat sa creez un spatiu cat mai adecvat si relaxant.

Daca vorbim de dormitor, trebuie sa avem in vedere cateva lucruri inainte de a ne apuca de schimbat culorile camerei. Este camera in care dormim iar aceasta nu trebuie sa influenteze in vreun fel linistea si relaxarea de noapte. Alegerea culorilor mult prea obositoare ne pot crea probleme.

Mai intai sa vedem care sunt culorile vii. Sunt acelea care prin pura lor prezenta invioreaza un spatiu sau o incapere. De exemplu sa luam o combinatie de rosu cu verde, cu siguranta vor inviora un pic atmosfera daca sunt prezente intr-o camera.

De exemplu, pentru decorarea dormitorului in culori vii, as alege rosul combinat cu roz, este o culoare relaxanta care creeaza totodata si un spatiu aromat si senzual.
Dormitorul de mai jos in primul rand este romantic si pe placul tuturor domnitelor, insa, pe langa asta, este un dormitor facut in stil feng shui asa incat toate energiile pozitive sa te inconjoare.
dormitor in culori vii

Un dormitor pentru copii intotdeauna trebuie sa aiba culorii vii doar pentru simplul fapt ca aceste culori fac ca intuitia si creativitatea lor sa creasca. Pe langa culori, in dormitoarele copiilor mai puteti utiliza stickere sau desene cu personaje animate.
dormitor culori vii pentru copii

Camera in culori vii nu inseamna doar simplitate si viata, inseamna si design minimalist care confera camerei un plus de eleganta si stil.
Astfel, pentru a crea un spatiu cat mai relaxant, pe langa culorile vii pe care le alegeti, e bine sa folositi si un design minimalist.
camera in culori viiVezi si alte articole despre: ,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *