Amenajare camera in culori roz

O locuinta in culori roz nu ar fi tocmai indicat, chiar daca este o nuanta foarte odihnitoare, e bine sa alegeti culori precum, crem, alb sau bleo, insa aici depinde si de gusturile fiecaruia.

Insa, o camera in culori roz este foarte frumoasa. In general dormitoarele fetelor, cu varste medii, de pana in 20 de ani, sunt recomandate in a fi in culori roz si mov, insa asta daca e si pe placul fetitei. Rozul reprezinta culoarea copilariei feminine si este prezentata chiar si in desenele animate. Unele papusi ce se gasesc pe piata sunt cu rochite tot roz, deci, intr-un cuvant, culoarea feminitatii.
dormitor roz

Amenajarea unei camere in culori roz nu implica alegerea doar acestei culori, sunt nenumarate alte nuante ce se potrivesc cu aceasta culoare. Spre exemplu, alegerea unui pat de culoare alba este perfecta, sau de ce nu, o canapea de culoare rosie. Tot ce este situat intre alb si rosu este perfect intr-o camera roz. De asemenea, o veranda, un dulapior, in culori de bej deschis albastru deschis este minunat.

Putem combinat culoarea roz cu un albastru azuriu si cu alb, impreuna, cele 3 culori ar putea crea si un aer exotic dar totodata ofera si o stare de libertate si spatiu.

dormitor alb roz

dormitor roz2

dormitor albastru roz

dormitor albastru azuriu - roz
3 COMMENTS
 • dana
  Răspunde

  superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr asa vreau si eu

  1. dana
   Răspunde

   imi place mult

 • dana
  Răspunde

  e extraordinar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *